Fysiotherapie in Arnhem Zuid

Professionele fysiotherapeuten in Arnhem Zuid

Gespecialiseerde Fysio Arnhem Zuid

Op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Arnhem Zuid? Dan ben je bij Zana Sport & Fysio aan het juiste adres. In onze praktijk in Elderveld helpen wij je graag om permanent van jouw klachten af te komen. Dit met behulp van een integrale aanpak waarbij zelfregie centraal staat. 

Dankzij de gunstige ligging van onze praktijk kunnen wij iedereen in Arnhem Zuid helpen. Niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen wij graag bij je langs voor fysiotherapie aan huis.  

Fysiotherapie in Elderveld

Woon je in de wijk Elderveld? Dan ben je vast wel bekend met het SHK Sportcentrum. In het complex van SHK op de Wassenaarweg 7 heeft Zana Sport & Fysio een mooie praktijkruimte. Hier helpen wij iedereen verder met zijn of haar klachten. 

Ook gaan we samen actief aan de slag in de fitnessruimte van SHK. Dankzij onze sportspecialisatie kunnen wij je helpen met het verminderen van je klachten, maar daarnaast ook voorkomen van jouw sportklachten. 

Voor alle sporters van SHK is er iedere woensdagavond een gratis inloop spreekuur. Hier helpen we je met al je vragen over blessures, jouw training en kijken we indien nodig naar geschikte fysio behandeling voor jouw situatie.

Fysiotherapie in Elderveld Arnhem zuid
Fysiotherapie in arnhem zuid

Fysiotherapie voor Schuytgraaf

Zana Sport & Fysio is er ook voor iedereen uit Schuytgraaf. Dankzij de gunstige ligging op het randje van Elderveld ben je ook vanuit Schuytgraaf binnen no-time bij onze praktijk in het SHK Sportcentrum. 

Wanneer je met de Auto komt hoef je vanuit Schuytgraaf enkel de N837 uit te rijden tot aan de Rotterdamsingel. Nadat je hierin bent afgeslagen is het gelijk de eerste kruising naar rechts om de praktijk van Zana Sport & Fysio te bereiken. Al in 5 minuten kun je vanuit Schuytgraaf de praktijk bereiken.

Testimonials

Meer over Zana Sport & Fysio in Arnhem Zuid

Of je nou in Elden, Elderveld, Schuytgraaf of ergens anders in Arnhem Zuid woont, Zana Sport & Fysio is er voor je. Onze praktijk zit op de eerste verdieping van het SHK Sportcentrum, pal naast de fitnessruimte. Hier hebben we indien nodig de beschikking over professioneel materiaal om actief aan de slag te gaan met jouw klachten. 

Wanneer je zelf niet sport bij SHK kun je bij binnenkomst aan de balie vragen naar Zana Sport & Fysio. Zij brengen je vervolgens naar de praktijkruimte. Woon je ergens anders in Arnhem? Dan is onze hoofdpraktijk in Presikhaaf wellicht meer geschikt voor je.

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van Zana Sport & Fysio in Arnhem Zuid. 

Ma – Vrij | 9.00 – 22.00
Za – Zo | 9.30 – 15.00

voor leden van het SHK Sportcentrum is er op woensdag avond een gratis inloopuur. Meer info hier

Wil je liever een afspraak maken bij Zana Sport & Fysio op een ander tijdstip? Dat kan bij onze praktijk in Arnhem Presikhaaf.

SHK Sportcentrum de locatie van Fysio 026
De praktijk bevindt zich op de 2e verdieping van het SHK Sportcentrum.

Routeomschrijving

De praktijk van Zana Sport & Fysio in Elderveld is gemakkelijk te bereiken wanneer je in Arnhem zuid woont. Volg de N837 helemaal tot aan de Rotterdamsingel en rij hier Elderveld binnen. Vervolgens is het de eerste afslag gelijk weer naar rechts om de Wassenaarweg in te rijden. Aan het einde van deze korte straat bevindt zich links het SHK Sportcentrum met onze praktijk. Parkeren kan kosteloos op de parkeerplaats van SHK. 

De praktijk heeft twee nabij gelegen bushaltes. Dit zijn Bushalte Rotterdamsingel en Batavierenweg.  

De Rotterdamsingel halte is te bereiken met lijn 11 en licht op 3 minuten loopafstand.

De Batavierenweg halte ligt op lijn 11, 56 en 57. Binnen 5 minuten ben je bij de praktijk van Zana Sport & Fysio.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken?