Fysiotherapie in Arnhem Zuid

Professionele fysiotherapeuten in Arnhem Zuid

Gespecialiseerde Fysio Arnhem Zuid

Op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Arnhem Zuid? Dan ben je bij Zana Sport & Fysio aan het juiste adres. In onze praktijkruimte in Elderveld helpen wij je graag om permanent van jouw klachten af te komen. Dit met behulp van een integrale aanpak waarbij zelfregie centraal staat. 

Dankzij de gunstige ligging van onze praktijk kunnen wij iedereen in Arnhem Zuid helpen. Niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen wij graag bij je langs voor fysiotherapie aan huis.  

Fysiotherapie in Elderveld

Woon je in de wijk Elderveld? In onze praktijkruimte aan huis op de Warmondpad 2 heeft Zana Sport & Fysio een mooie praktijkruimte. Hier helpen wij iedereen verder met zijn of haar klachten. 

Dankzij onze sportspecialisatie kunnen wij je helpen met het verminderen van je klachten, maar daarnaast ook voorkomen van jouw sportklachten. 

Fysiotherapie in Elderveld Arnhem zuid
Fysiotherapie in arnhem zuid

Fysiotherapie voor Schuytgraaf

Zana Sport & Fysio is er ook voor iedereen uit Schuytgraaf. Dankzij de gunstige ligging op het randje van Elderveld ben je ook vanuit Schuytgraaf binnen no-time bij onze praktijk.

Wanneer je met de Auto komt hoef je vanuit Schuytgraaf enkel de N837 uit te rijden tot aan de Rotterdamsingel. Hier kun je Elderveld binnen en ben je op steenworp afstand van de praktijklocatie. Al in 5 minuten kun je vanuit Schuytgraaf de praktijk bereiken.

Testimonials

Meer over Zana Sport & Fysio in Arnhem Zuid

Of je nou in Elden, Elderveld, Schuytgraaf of ergens anders in Arnhem Zuid woont, Zana Sport & Fysio is er voor je. Onze praktijk zit bij Zana aan huis. In de praktijk is genoeg beschikking over professioneel materiaal om actief aan de slag te gaan met jouw klachten. 

Wanneer je zelf woont in Elderveld is deze locatie een gemakkelijke optie. Woon je ergens anders in Arnhem? Dan is onze hoofdpraktijk in Presikhaaf wellicht meer geschikt voor je.

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van Zana Sport & Fysio in Arnhem Zuid.

Ma

Di

Wo

Do – Za

Zo

 

7.00 – 22.00

7.00 – 18.00

7.00 – 22.00

7.00 – 18.00

Gesloten

Wil je liever een afspraak maken bij Zana Sport & Fysio op een ander tijdstip? Dat kan bij onze praktijk in Arnhem Presikhaaf.

Afspraak maken?