Fysiotherapie in Elst

Professionele fysiotherapeuten in Elst

Gespecialiseerde Fysio Arnhem Zuid

Op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Elst? Zana Sport en Fysio helpt je graag! Binnenkort openen wij een praktijk in Elst. Hier kunnen wij al onze specialisaties uitvoeren. Onze professionele therapeuten helpen je graag om voorgoed van jouw klachten af te komen. Dit met behulp van een integrale aanpak waarbij zelfregie centraal staat.

Onze praktijk ruimte in Elst zit in het pand van CrossGym Elst. Voor leden van CrossGym komt er een gratis inloopuur. 

Sportfysiotherapie in Elst

Naast de ’traditionele’ fysiotherapie behandelingen hebben wij een wijd aanbod aan specialisaties om jouw klachten te verhelpen.

Een van deze specialisaties is Sportfysiotherapie. Als sportfysiotherapeut zijn wij gespecialiseerd in het herkennen van klachten en de onderliggende oorzaken, het omgaan met terugslag van sporten en daarnaast het stimuleren van herstel voor een optimaal resultaat.

Bij sportfysiotherapie gaan we samen aan de slag om met actieve behandelingen van jouw (sport)blessure af te komen.

In Elst hebben wij een ruime praktijk voorzien van de beste apparatuur. Hier gaan we naast klachtvermindering ook aan de slag met blessurepreventie, zodat jij in de toekomst pijnvrij kunt blijven sporten!

Sportfysiotherapie oefening bij Zana Sport en Fysio
Manuele therapie in arnhem bij Zana Sport en Fysio

Manuele therapie Elst

Binnen Zana Sport en Fysio hebben wij ook manueel therapeuten rondlopen. Onze therapeuten komen graag voor je naar de praktijk in Elst om je daar te behandelen.

 Bij Zana Sport & Fysio combineren wij manuele therapie met actieve oefentherapie en persoonlijk advies om uw klachten in de toekomst te doen verminderen voor een beter herstel van het lichaam en het liefst nog om klachten in de toekomst te voorkomen.

Wilt u een manueel therapeut inschakelen en bent u woonachtig in of rondom Elst? Maak dan een afspraak bij Zana Sport & Fysio voor manuele therapie. Dit kan gemakkelijk via telefoon, WhatsApp, mail of online!

 

Testimonials

Gespecialiseerde Fysio Elst

Ongeacht waar je woont in Elst, Zana Sport en Fysio is er voor jou! Dankzij de centrale ligging kunnen wij iedereen in Elst van specialistische hulp voorzien. Bij Zana Sport en Fysio gaan we samen aan de slag met een integrale aanpak. Hierbij kijken wij niet alleen naar de fysieke klacht, maar ook naar zaken als mentale klachten, voeding, slaap en stress. Op deze manier weten wij niet alleen klachten te verminderen, maar ook terugkomende klachten te voorkomen.

De praktijk van Zana Sport & Fysio in Elst zit gelegen in het pand van CrossGym Elst op de Nieuwe Aamsestraat 26d, 6662 ND Elst. 

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van Zana Sport & Fysio in Elst.

Ma – Do | 8.00 – 22.00
Vrij | 8:00 – 17:00
Za – Zo | 8.00 – 12.00

De praktijk is enkel geopend op afspraak. Je kunt bij ons gemakkelijk een afspraak maken door te bellen, whatsappen of zelf een afspraak in te plannen.

De praktijk bevindt zich in de Crossfit box van CrossGym Elst.

Routeomschrijving

De praktijk ligt net buiten het centrum tegenover het centraal trein station van Elst op nog geen 2 minuten loopafstand. Ideaal bereikbaar per fiets, auto of trein.

Daarnaast zijn rond de praktijk genoeg gratis parkeerplaatsen te vinden. 

Afspraak maken?