Fysiotherapie in Nijmegen Lent

Professionele fysiotherapie in Nijmegen Lent

Gespecialiseerde Fysiotherapie in Nijmegen Lent

Op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapie in Nijmegen Lent? Dan ben je bij Zana Sport & Fysio aan het juiste adres. In onze praktijkruimte in Nijmegen Lent helpen wij je graag om permanent van jouw klachten af te komen. Dit met behulp van een integrale aanpak waarbij zelfregie centraal staat. 

Dankzij de gunstige ligging van onze praktijk kunnen wij iedereen in Nijmegen helpen. Niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Wij komen graag bij je langs voor fysiotherapie aan huis.  

Fysiotherapie in Nijmegen Lent

Woon je in de wijk Lent? Bij onze locatie op de Thermionpark 22 heeft Zana Sport & Fysio een mooie praktijkruimte. Hier helpen wij iedereen verder met zijn of haar klachten. 

Dankzij onze sportspecialisatie kunnen wij je helpen met het verminderen van je klachten, maar daarnaast ook voorkomen van jouw sportklachten. 

Fysiotherapie in Nijmegen

Testimonials

Meer over Zana Sport & Fysio in Nijmegen

Of je nou in Nijmegen Lent of ergens anders in Arnhem Zuid woont, Zana Sport & Fysio is er voor je. In de praktijk is genoeg beschikking over professioneel materiaal om actief aan de slag te gaan met jouw klachten. 

Wanneer je zelf woont in Nijmegen is deze locatie een gemakkelijke optie. Woon je ergens anders in Arnhem? Dan is onze hoofdpraktijk in Presikhaaf wellicht meer geschikt voor je.

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van Zana Sport & Fysio in Nijmegen Lent.

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

8.00 – 22.00

8.00 – 22.00

8.00 – 22.00

8.00 – 22.00

8.00 – 22.00

8.00 – 17.00

Gesloten

Wil je liever een afspraak maken bij Zana Sport & Fysio op een ander tijdstip? Dat kan bij onze praktijk in Arnhem Presikhaaf.

Afspraak maken?