Over Zana Sport & Fysio

Fysiotherapie in Arnhem

Over Zana

Mijn naam is Zana Kaplan, ik ben fysiotherapeut en MSc.Sportfysiotherapeut  en Orofaciaal therapeut i.o. Gezondheid is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Daarom ben ik na de middelbare school begonnen aan de sportopleiding waarin ik opgeleid ben tot fitness instructeur/personal trainer, sportdocent en bewegingsagoog. In 2011 ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut die ik in 2015 met succes heb afgerond. Mensen met plezier in beweging krijgen, inzicht geven en vertrouwen opbouwen in hun eigen lichamelijke beweegmogelijkheden, is de wijze waarop ik mijn vak als fysiotherapeut beleef. Samen met jou streven naar een optimale kwaliteit van leven is voor mij een prioriteit. 

Fysio Arnhem

Testimonials

Ontdek het team

Afspraak maken?

Fysio aan huis

Onze werkwijze

Veel lichamelijke klachten zijn complexer dan vaak wordt gedacht. Om klachten permanent op te lossen is een integrale aanpak nodig. We kijken hierbij uit verschillende hoeken naar de klacht van de patiënt:
 
  • Fysieke klachten
  • Mentale klachten
  • Voeding
  • Slaap
  • Stress

Locaties

Naast de hoofdpraktijk in Presikhaaf heeft Zana Sport & Fysio nog een tweede praktijk in Arnhem Zuid. In de wijk Elderveld heeft Zana Sport & Fysio een praktijklocatie aan huis.