Personal Training in Arnhem

Behaal je doelen of verbeter je leefstijl

Wil jij je (sport)doelen behalen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Met personal training in Arnhem kun je bij Zana Sport & Fysio terecht voor sporten op maat. Of je nou wilt afvallen, aankomen, meer energie wilt hebben. Een persoonlijk trainer helpt je met het opstellen van je doelen en het behoeden van je blessures.

Waarom personal training?

Train jij voor de vierdaagse? Doe jij binnenkort mee met de Mud Masters en wil jij je conditie naar een hoger niveau brengen? Bij Zana Sport & Fysio ben je aan de juiste plek om aan deze doelen te werken. Om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan, helpt de personal trainer met het opstellen van een persoonlijk plan. Een plan zorgt ervoor dat het behalen van je doelen op een gestructureerd wijze volgt. Met de juiste technieken die de personal trainer je aanleert, blijft het beoefenen van deze doelen leuk en effectief. 

Ook als team zorgen wij ervoor dat we elke keer onze doelen nastreven en zo optimaal mogelijk progressie boeken. Heb je dit behaald? Dan ontvang je van ons een preventieplan waarin staat hoe je blessures kunt voorkomen en nieuwe doelen kunt behalen.

Medische personal training in arnhem door Zana Sport en Fysio

Testimonials

Voor wie is sporten onder begeleiding van Zana Sport & Fysio?

Iedereen, van jong tot oud, die graag wil sporten en bewegen onder begeleiding kan bij Zana Sport & Fysio terecht.

Personal Training in arnhem door Zana Sport en Fysio
Professioneel voetballer Mo Osman tijdens een personal training sessie van Zana Sport en Fysio.

Medische personal training in Arnhem

Heb je bijvoorbeeld in het verleden veel last gehad van een enkelblessure? Dan is medische personal training de geschikte aanvulling om jouw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren. Hierbij wordt je klacht en doelstellingen meegenomen in een trainingsplan dat speciaal voor jou wordt opgesteld vanuit een medisch perspectief.  

Wat is een medische personal training?

Medische personal training is onder begeleiding van een professionele medische personal trainer die zich onderscheidt van een reguliere personal trainer door de specifieke aanpak. Een medische personal trainer heeft kennis over revalidatietrajecten en preventieprogramma’s. Een fysiotherapeut blijft altijd de hoofd behandelaar binnen het traject. Een medische personal trainer kan hier ondersteuning in bieden. Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut? En wil je nog doorgaan? Dan kan je altijd nog een traject starten met een medisch personal trainer die kennis heeft over jou blessure/behandelverleden. 

Afspraak maken?

Veel gestelde vragen over Personal training

Heeft u specifieke vragen over dit onderwerp? Neem dan even contact op via Whatsapp.

Afhankelijk van het pakket dat wordt afgenomen, kunnen de prijzen variëren van € 45 tot € 60 excl. BTW.

Medische personal training valt niet onder reguliere zorg dat vergoed wordt. Er zijn maar enkele verzekeraars die een vergoeding bieden via een aanvullende verzekering. Deze verzekeringen zijn vaak beperkt.